Girona

El Girona cedeix Àlex Gallar al Cartagena

El club murcià tindrà una opció de compra sobre l’extrem de Terrassa

El Girona ha fet oficial aquesta tarda la cessió d’Àlex Gallar al Cartagena, un dels quatre nouvinguts a la categoria procedents de 2a B. Era un secret a veus en les últimes hores, i és que l’extrem egarenc ja no havia entrar en la llista de convocats per al partit de demà contra l’Sporting que ha donat Francisco aquest migdia, confirmant també en roda de premsa que la seva sortida ja era un fet.

El Cartagena tindrà una opció de compra no obligatòria per Gallar, que deixa el Girona només un any després d’arribar procedent de l’Osca en la que va ser una de les grans inversions dels gironins en el mercat. El terrassenc, de 28 anys, estava cridat a ser un dels jugadors destacats de l’equip, però el seu rendiment no va acabar sent l’esperat i ara no comptava per Francisco, tenint en compte que també tenia una de les fitxes més altes de la plantilla.

Amb el Girona Àlex Gallar va acabar jugant 32 partits, la meitat sortint des de la banqueta, i va tenir un protagonisme decreixent, i és que en el play-off d’ascens només va jugar 8 minuts tot i participar en els quatre partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)