2a divisió A

Pep Chavarría debuta a segona A com a titular amb el Saragossa

2a divisió A. El carriler figuerenc ha sortit d’inici en el primer matx de lliga que els aragonesos han empatat a dos gols contra Las Palmas a la Romareda. L’exjugador de l’Olot i la Unió ha disputat els 90 minuts ocupant primer la posició d’extrem i després la de lateral

El jugador de l’Alt Empordà, Pep Chavarría ha debutat en el futbol professional en el partit corresponent a la tercera jornada de lliga a segona A que han disputat el seu equip, el Saragossa i Las Palmas a l’estadi de la Romareda (2-2). El figuerenc ha sortit en l’onze inicial de l’equip aragonès dirigit enguany per l’exjugador internacional Rubén Baraja i ho ha fet com a extrem esquerre. El jugador ha estat els 90 minuts damunt del terreny de joc tot i que ha acabat jugant en la posició de lateral.

Chavarría va jugar les dues darreres campanyes a les files de l’Olot com a carriler i, anteriorment, va formar-se fins a debutar a tercera amb el Figueres –amb els empordanesos va jugar d’interior, de lateral i d’extrem.

Amb 22 anys, Chavarría continua fent passos en la seva trajectòria esportiva passant de la tercera divisió el curs 2016/17 i 2017/18, fins a la segona B, les campanyes 2018/19 i 2019/20 i l’actual segona A, tot un repte per al futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)