Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“«Frame» a «frame», totes les entrades són vermella”

Francisco va atendre els mitjans de comunicació just després de confirmar-se la derrota en el partit de debut del Girona en la lliga. Contrariat però conscient que el marge de millora és evident, el tècnic andalús va valorar el partit dels seus. “Abans de l’expulsió ja hem tingut el domini del partit i hem estat superiors a l’hora de buscar espais i en els duels. Quan s’han quedat amb deu futbolistes ha estat un vendaval nostre i Mariño els ha salvat, les estadístiques així ho diuen, i en aquesta fase ens hem merescut posar-nos al davant. El fet de quedar-nos amb deu en el 47’ de la primera ens ha fet mal i tot s’ha igualat fins que ells han acabat guanyant”, deia el tècnic blanc-i-vermell.

Les expulsions

“Vam tenir una reunió tots els entrenadors amb el col·legi d’àrbitres. Si ensenyem les entrades amb pausa, frame a frame, totes són vermella. Ho hem vist tant l’àrbitre com jo que en el context que hi havia al camp l’entrada era groga, i així l’ha ensenyat. Després de veure el monitor, amb el VAR, ha ensenyat vermella”, comentava Francisco, que això sí va afegir: “Dit tot això, l’error clar és d’Enric Franquesa. En aquell minut de joc i en aquella posició al camp no es pot fer l’entrada que ha fet. Són errors que en aquesta categoria penalitzen molt i que no ens els podem permetre, no pot tornar a passar.”

L’entrenador del Girona va justificar els canvis que havia realitzat en la segona part, amb poc pes ofensiu i sense que l’equip reaccionés en cap d’ells: “No teníem ningú dins del camp que pogués jugar en el perfil esquerre de la defensa. Buscava posar Ramalho. Hem estirat Samu per la banda dreta i Jairo al davant amb Valery més avançat. Després hem acabat jugant amb els nois del filial i Zeballos, i no tinc res a dir, estic content amb ells”, va dir Francisco, que en referència al mercat no va amagar que Collado està en l’òrbita de l’àrea esportiva. “Pel que fa a aquest jugador és una opció com altres i veurem quines possibilitats hi ha d’incorporar-lo. El mercat està obert per a tots els equips i molts lluitem pels mateixos perfils”, va explicar el tècnic, que admet que la feina dels despatxos li ha de portar més alternatives ofensives. “Estem buscant un perfil que pugui jugar de nou, un de diferent a Stuani. De totes maneres, tot i perdre he vist coses bones, això no treu que hem de treballar per portar jugadors”, va concloure.

L’EXPULSIÓ

“En el context del partit era groga, però el VAR ho ha fet canviar; tot i això, l’error és d’Enric Franquesa”

BONA PRIMERA PART

“Abans de la seva expulsió ja hem estat bé i contra deu ha estat un vendaval; Mariño els ha salvat”

EL MERCAT

“Collado és una opció però veurem si el podem fitxar; busquem un nou amb un perfil diferent a Stuani”

Gallego: “Hem estat solidaris en l’adversitat”

David Gallego, el tècnic de l’Sporting, el líder de la categoria després de sumar els nou punts en joc en tres partits, ha tingut lloances als seus jugadors: “Hem fet moltes coses bé, per això hem superat un equipàs com el Girona. Amb l’expulsió hem estat solidaris quan tocava i en la segona part hem arrencat molt bé”, va analitzar l’exentrenador de l’Espanyol, que va afegir: “La resposta de l’equip davant les adversitats ens ha permès acabar contents el matx, tot i que tenim marge de millora.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)