Sabadell

Esforç sense premi (1-0)

Sabadell. Després de defensar-se durant tot el partit, els arlequinats tornen a caure derrotats per una diana en el minut 85. L’expulsió de Cornud, en el minut 76, dificulta la resistència

mallorca 1 sabadell 0

MALLORCA:Reina; Sastre, Valjent, Raíllo, Oliván; Baba (Stoichkov, 79’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez; Mboula (Murilo, 46’), Lago Junior i Abdón Prats (Alegria, 73’).SABADELL:Mackay; Óscar Rubio (Víctor, 67’), Sánchez, Juan Ibiza, Sierra, Cornud; Aaron Rey (Hernández, 56’), Romero, Undabarrena (Boniquet, 67’), Héber Pena (Néstor, 55’); i Guruzeta (Ozkoidi, 77’).GOLS:1-0 (85’) Dani Rodríguez.ÀRBITRE:Moreno Aragón.T.G.:al local Abdón; als visitants Ian Mackay i Víctor.T.V.:al visitant Cornud (76’), per doble amonestacióPÚBLIC:Sense públic, a porta tancada, a Son Moix.

El Sabadell ha tornat a marxar de buit en la seva visita contra un altre candidat a l’ascens a la primera divisió. Com va passar en la primera jornada contra el Rayo Vallecano, els arlequinats han tingut poc perill en la porteria rival i s’han intentat defensar fins que ha esgotat les energies i fins que a cinc minuts per acabar el partit, el rival ha marcat el gol del triomf.

El Sabadell ha gaudit de ben poques oportunitats de gol però, a canvi, s’ha sabut defensar millor que en el partit anterior. El central Juan Ibiza, la darrera incorporació, ha entrat en la titularitat directament ja que Antonio Hidalgo continua amb moltes baixes. Tot i que els arlequinats han entrat prou bé en l’enfrontament, intentant portar la pilota a camp rival, la primera part no ha tingut gaire acció més enllà de la batalla per la possessió protagonitzada pels dos equips.

El segon temps, en canvi, ha tingut més acció. En els primers minuts de la represa, Ian Mackay ha protagonitzat una aturada doble després d’un xut de Sastre des de la frontal de l’àrea. La resposta ha arribat per part d’Òscar Rubio que ha sortit desviat. A mesura que passava el segon temps, el Sabadell ha anat retrocedint posicions, en part per l’empenta d’un rival assedegat de punts i en part per la falta d’energia. Però el partit ha fet un gir per l’expulsió del lateral Cornud que ha vist dues grogues consecutives. L’equip de Luis García Plaza no deixava que el Sabadell passés de mig camp i ha acabat reblant aquest domini amb el golàs de Dani Rodríguez des de la frontal de l’àrea a assistència d’Stoichkov.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)