Girona

Yan Couto: “Encararé cada partit com si fos una final”

Girona. El prometedor lateral brasiler, que jugarà amb el Girona fins al final de la temporada cedit pel Manchester City, ha estat presentat davant dels mitjans de comunicació

El Girona ha presentat el lateral dret Yan Couto, que jugarà a l’equip blanc-i-vermell fins al final de la temporada en qualitat de cedit pel Manchester City. El jove futbolista de 18 anys, que ha estat catalogat com un dels més prometedors del seu país, promet treball i esforç per adaptar-se el més aviat possible al futbol europeu i a les demandes de Francisco, el seu entrenador: “Estic molt content d’estar al Girona i dono les gràcies al club per la benvinguda que m’ha ofert. Ara, el més important per a mi és encarar cada partit com si fos una final, vull adaptar-me i evolucionar com a jugador per ajudar al Girona a aconseguir els fixats objectius”, ha comentat el de Curitiba, que afegia: “Crec que em puc adaptar a jugar d’extrem. Serà una decisió del míster però en la meva carrera hi he jugat. Pot comptar amb mi per jugar al lateral o d’extrem”.

Yan Couto s’ha definit davant dels mitjans de comunicació com “un lateral de característiques típiques del Brasil”. El flamant nou jugador del Girona ha dit: “Soc un lateral ofensiu. M’agrada atacar però també sé que haig de defensar i m’esforço molt en això. M’agrada arribar fins a la línia de fons i centrar pilotes”.

Preguntat per la competència en la demarcació amb Jordi Calavera, Cotuo ha explicat: “Calavera és més físic i dependrà del tècnic escollir qui s’adapta millor al rival, si vol un perfil més atacant o defensiu. Amb en Jordi m’hi porto molt bé i ell és més físic. L’entrenador escollirà entre qui estigui en millor forma”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)