2a divisió FEF

El Llagostera renovarà Santi Magallán

El migcampista argentí, un dels millors jugadors del curs passat, continuarà al club gironí

El Llagostera ja té encarrilada i a punt d’enllestir una de les renovacions que més desitjava, la de Santi Magallán. S’ha fet esperar, i és que el club hi porta treballant molts mesos però l’argentí havia de resoldre uns assumptes familiars al seu país que el podien obligar a buscar-se un club allà. Al final, però, Magallán ha pogut tornar a Catalunya i ha arribat a un acord amb el club llagosterenc, que en les pròximes hores o dies ho anunciarà oficialment, per continuar vestint de blau-i-vermell aquesta temporada.

Amb aquesta renovació el Llagostera dona un cop d’efecte, perquè s’assegura la continuïtat d’un dels jugadors més importants de la temporada passada, si no el que més. I és que l’argentí, de 28 anys, no va poder debutar fins a la vuitena jornada per una lesió, però des de llavors va agafar els galons del centre del camp, sent l’origen de pràcticament totes les jugades d’atac que no eren amb joc directe. I no només això, perquè Magallán també va destacar en l’aspecte golejador acabant la temporada amb 6 gols en els 20 partits que va jugar, que el van convertir en el màxim golejador de l’equip empatat amb Nahuel Arroyo. A priori aquest any tindrà més competència, i és que qui també continua és David García, fixe al seu costat al doble pivot el curs passat, i a més s’incorporen Marc Manchón, procedent de l’Espanyol, i Pitu Comadevall després de la lesió que el va tenir apartat dels terrenys de joc tot el curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)