Girona

La rampa de sortida

Mercat. Diamanka, pretès per l’Albacete, podria ser el següent a abandonar el Girona. D’altra banda, el Barça B mostra interès per Zeballos

És l’última setmana de mercat –tanca el 5 d’octubre– i en el Girona, amb molta feina per fer encara, tant en el capítol d’altes com en el de baixes, s’entreveuen uns dies frenètics als despatxos. Tot i això, amb el temps, a més, apressant, ahir no es va produir cap moviment. No queda més remei, doncs, que la circulació a Montilivi, en un sentit i en l’altre, es reprengui aviat, amb les sortides –necessàries perquè hi hagi arribades– tenint un paper protagonista.

Un dels jugadors que estan més a prop de marxar és Pape Diamanka. El migcampista senegalès, aterrat el curs passat com a agent lliure a l’entitat blanc-i-vermella amb qui té contracte fins al 30 de juny del 2022, és un dels objectius de l’Albacete, que necessita migcampistes i que ja fa dies que negocia amb el Girona per ell. L’entrebanc que hi ha en la negociació és que el club castellano-manxec només té previst incorporar el futbolista com a cedit, fórmula que no convenç el Girona, que vol que se’l quedi en propietat. Per l’Albacete, malgrat que farà properament una ampliació de capital que li permetrà augmentar el límit salarial, és complicat fer front a una operació en què hi hagi un traspàs pel mig, i fins i tot pagar la fitxa actual del jugador, i per tant, el fitxatge queda pendent que s’acostin posicions.

D’altra banda, un altre futbolista de la plantilla del Girona que, com Diamanka, té un rol secundari per a Francisco és Joaquín Zeballos. I és que tot i que –al contrari del senegalès, que no va disputar ni un minut en l’estrena en la lliga al feu de l’Sporting–, l’uruguaià sí que va jugar, la seva participació (12 minuts) va ser escassa. Superat per Pablo Moreno, que va ser titular, i per dos extrems com Valery i Jairo, que van ocupar la punta de llança durant la segona part, i amb l’afegit que el club està buscant en el mercat un altre 9, el davanter té molt difícil fer-se un lloc, i també és a la rampa de sortida. De fet, Zeballos, que el mes de novembre vinent farà 24 anys, podria acabar recalant en el Barça B, que ja en negocia amb el Girona la cessió.

Stuani i Granell

La incertesa respecte al futur de dos dels pesos pesants de la plantilla continua latent. Tots dos han rebut propostes de primera divisió, però no es mouen, almenys de moment.

L’ENTREBANC

L’Albacete només té previst incorporar Diamanka com a cedit

L’opció Collado perd força; el jugador decideix quedar-se en el Barça B

Àlex Collado, a qui el Girona confiava lligar aquesta setmana, s’allunya de Montilivi. I és que la incorporació del mitjapunta de 21 anys s’ha complicat després que el futbolista tingui decidit quedar-se en el Barça B, a cavall entre el conjunt dirigit per Francesc García Pimienta, que militarà a segona divisió B, i el primer equip. D’aquesta manera, l’arribada de Collado al conjunt blanc-i-vermell queda descartada, llevat que, amb sis dies encara abans del tancament del mercat, el jugador canviï de decisió. Tot i no ser el perfil d’extrem que reclama Francisco, ja que es tracta d’un mitjapunta que tendeix a anar i a jugar per dins, el sabadellenc representava una incorporació d’altíssim nivell i un element més per corregir la manca d’efectius a la banda, des d’on pot partir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)