Girona

Pablo Moreno: “Vinc a ajudar a l’equip, aprendre i marcar gols”

El davanter andalús ha estat presentat com a nou jugador del Girona després de debutar dissabte a Gijón

El Girona ha presentat aquest migdia el davanter Pablo Moreno, un dels tres futbolistes que arriben cedits del Manchester City, que ha aprofitat per valorar les sensacions de la seva arribada al club i com va viure el seu debut el passat dissabte a El Molinón.

Nova aventura

“Venir a Girona era un bon projecte i no m’ho vaig pensar dues vegades. Donaré el millor de mi per ajudar l’equip a aconseguir els seus objectius, que estic segur que a poc a poc aconseguirem el que voldrem”.

El seu perfil

“He jugat en totes les posicions d’atac. Sempre he jugat més de davanter centre i m’hi sento més còmode però amb la Juve vaig jugar d’extrem esquerre i també m’agrada. Sóc un jugador ràpid, molt treballador i amb gol”.

Debut a El Molinón

“Em vaig trobar bé perquè en la primera part el partit estava encarrilat, però l’Sporting estava tancat i no vam tenir l’oportunitat de marcar”.

Jugar amb Stuani

“És un gran jugador i m’ho posaria molt fàcil. Juga molt bé d’esquenes i te la deixa de cara, així que qui l’acompanya ha d’anar bé als espais i entendre’s amb ell. Si tens això pots fer gols”.

El seu referent

“El meu ídol de petit sempre ha estat Cristiano Ronaldo. M’he anat guiant per la seva mentalitat i com s’entrena”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)