Girona

Oficial: Diamanka marxa cedit a l’Albacete

Baixa. El senegalès, amb contracte amb el Girona fins al 30 de juny del 2022, posa rumb al conjunt castellanomanxec fins a final de temporada

Moviment als despatxos de Montilivi i com s’esperava Pape Diamanka marxa cedit a l’Albacete fins a final de temporada. El Girona ha anunciat que ha arribat a un acord amb el club castellanomanxec per a la cessió del jugador senegalès fins al 30 de juny. Diamanka, aterrat el curs passat com a agent lliure a l’entitat blanc-i-vermella amb qui té contracte fins al 30 de juny del 2022, era un dels objectius de l’equip dirigit per Lucas Alcaraz, que ha protagonitzat un mal inici de campionat. Feia dies ja que Girona i Albacete negociaven pel jugador que marxa finalment cedit, tal i com volia l’entitat castellanomanxega des d’un principi que no podia fer front a un traspàs ni a pagar la totalitat de la fitxa del futbolista.

El migcampista de 30 anys, que hagués tingut un rol secundari -en l’estrena de lliga ja no va jugar- va participar el curs passat en 28 partits amb la samarreta blanc-i-vermella (1.412 minuts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)