Girona

Pablo Moreno arriba convençut que sumarà

Presentació. L’andalús, que va debutar com a professional amb el Girona a El Molinón, destaca que pot jugar d’extrem i que ve a aprendre i fer gols

Tot i que s’està entrenant amb l’equip des del primer dia i que la seva incorporació ja es va fer oficial fa més d’una setmana, el Girona no va poder presentar fins ahir Pablo Moreno, l’única cara nova que encara no havia passat per la sala de premsa. Ho va fer just tres dies després d’haver jugat el primer partit oficial de la seva trajectòria com a futbolista professional, i és que contra l’Sporting el davanter andalús, conegut per la seva gran trajectòria al futbol de base del Barça, es va presentar en societat. “Em vaig sentir bé perquè en la primera part el partit estava encarrilat, però l’Sporting estava tancat i no vam tenir l’oportunitat de marcar”, va dir Pablo Moreno, que té clar que l’arribada al Girona li ha de servir per madurar i confirmar les bones sensacions que ha transmès durant l’etapa de formació: “Venir a un projecte com el Girona era una molt bona oportunitat i no m’ho vaig pensar dues vegades. Vinc a ajudar l’equip, si pot ser marcant gols, i sobretot a aprendre.”

Com les altres incorporacions del City, l’arribada de Pablo Moreno suposa una aposta del Girona per jugadors amb una gran projecció però que encara han de demostrar que poden complir al màxim nivell. “És un jugador jove que té un gran futur al davant. Hem de tenir paciència i anar pas a pas perquè és la primera experiència professional, però tenim un jugador que ens aportarà coses diferents de les que teníem i amb la seva ambició i mentalitat ens ajudarà a complir objectius”, va dir el director esportiu, Quique Cárcel.

Obert a l’extrem

El davanter andalús, com va fer Yan Couto el dia abans, també va deixar la porta oberta a ocupar la posició d’extrem. “He jugat en totes les posicions d’atac. Sí que sempre he jugat més de davanter centre i m’hi sento més còmode, però amb la Juve vaig jugar d’extrem esquerre i també m’agrada. Si m’hagués de definir diria que soc un jugador ràpid, molt treballador i amb gol”, va comentar Pablo Moreno, que va reconèixer que, tot i estar al Barça, el seu ídol és Cristiano Ronaldo, “per la seva mentalitat i com s’entrena”.

LES REACCIONS

Vinc a ajudar l’equip, si pot ser marcant gols, i sobretot a aprendre. Venir a un projecte com aquest era una gran oportunitat
Sempre he jugat més de davanter centre, però a la Juve ho he fet d’extrem i també m’agrada
Pablo Moreno
davanter del girona
Hem de tenir paciència i anar pas a pas, però ens aportarà coses diferents
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)