2a divisió FEF

Ferran Corominas jugarà a l’Atlètic Balears

2a divisió B. El davanter banyolí firma per tota aquesta temporada com a nou futbolista de l’equip de Palma, que jugarà en el subgrup A del grup 5 de la categoria de bronze

L’Atlètic Balears ha anunciat la incorporació per tota aquesta campanya el davanter banyolí Ferran Corominas. El conjunt de Palma, que enguany competirà en el subgrup A del grup cinquè de segona B afegeix pólvora al seu atac amb el golejador del Pla de l’Estany, que ha posat fi a una etapa de tres temporades amb el Goa FC, de la superlliga de la Índia. Coro ha estat un ídol en el conjunt asiàtic després de convertir-se en el màxim golejador històric de la competició amb 50 dianes en 57 enfrontaments.

El banyolí, no juga a segona B des que tenia 20 anys, quan amb l’Espanyol B va competir-hi entre els cursos 2001/02 i 2003/04, fins que va consolidar-se amb el primer equip periquito. Després de set campanyes com a blanc-i-blau, Coro va marxar a l’Osasuna, pas previ a fitxar pel Girona, la temporada 2011/12 (40 partits i 18 gols a segona A). El conjunt de Montilivi el va traspassar a l’Elx, amb qui va pujar a primera el primer curs i hi va competir els dos següents, abans d’anar al Mallorca el curs 2015/16. Un any després, el davanter centre va emprendre una primera aventura al Doxa Katokopias de Xipre i una posterior a la Índia.

L’exjugador de l’Espanyol i el Girona rellevarà a la davantera a un altre exjugador blanc-i-vermell com Lekic, que va acabar el contracte amb els balears el passat juliol, després de perdre amb els balearicos l’eliminatòria de campions del play-off d’ascens a segona A i la posterior de la repesca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)