Girona

Antonio Luna (Llevant), molt a prop

Una de les posicions que ha hagut de refer de dalt a baix el Girona és la del lateral esquerre, després de la marxa de Brian Oliván (al Mallorca) i Johan Mojica (cedit a l’Atalanta). Hi ha Enric Franquesa, que juga a Girona com a cedit pel Vila-real i que diumenge serà baixa contra el Fuenlabrada per sanció, i el club té molt ben encarrilada també la incorporació d’Antonio Luna. El futbolista va rescindir ahir al vespre el contracte que l’unia amb el club granota i, si no hi ha cap imprevist, serà blanc-i-vermell de manera imminent.

Antonio Luna, carregat d’experiència, era una opció preferent del Girona per al lateral esquerre per competir amb un futbolista de projecció però molta menys experiència com és Enric Franquesa. Luna va jugar la temporada passada al Rayo Vallecano (21 partits, competint amb l’exjugador del Girona Saúl García), cedit pel Llevant, en el qual no tenia lloc, amb Clerc i Toño al davant. El mallorquí, de 29 anys, té una llarga trajectòria en el futbol professional, en equips com el Sevilla, l’Almeria, el Mallorca, l’Aston Villa i l’Eibar, abans de fitxar pel Llevant, el 2017. El Girona fa temps que li va al darrere, però necessitava que el Llevant l’alliberés, cosa que el club granota va anunciar ahir al vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)