Girona

Optimisme amb Stuani

Si bé pocs dies després d’acabar l’eliminatòria contra l’Elx i d’esvair-se la possibilitat d’ascens a primera, la continuïtat de Cristhian Stuani era pràcticament una utopia, a mesura que han passat els dies i les setmanes, l’uruguaià i el club semblen haver reconduït la situació. De fet, a hores d’ara, que Stuani sumi un quart curs al Girona és més que probable, i és que, a falta de sis dies per tancar-se el mercat d’hivern, només alguna proposta fora d’òrbita podria fer que el charrúa canviï d’aires i posi en problemes seriosos a l’àrea esportiva gironina.

La comoditat i el benestar de la família de l’uruguaià a terres gironines, a més de les condicions que va pactar en forma de renovació l’estiu passat, –Stuani acaba contracte el 30 de juny del 2023– serien motius de pes en la decisió del davanter i màxim golejador de segona A el curs passat amb 31 gols, comptant el que va fer en la primera eliminatòria del play-off contra l’Almeria. L’atacant ha fet 71 gols en les tres temporades que ha jugat com a blanc-i-vermell (el 52,3% dels 135 que ha fet en total el seu equip), unes dades que permeten pensar que la continuïtat del binomi Stuani-Girona és una aposta segura pel que fa a assegurar un bon grapat de dianes, el més buscat i el més car d’aconseguir.

Un altre dels pesos pesants que podria seguir al Girona ampliant el seu contracte dos anys és Bernardo, molt a prop d’una entesa amb l’entitat en una fórmula que ha convençut el colombià, que haurà de ser el líder de la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)