2a divisió FEF

L’Olot recupera sensacions i supera l’Andorra (2-0)

Amistós. Els de la Garrotxa, s’han enfrontat a un equip del mateix subgrup en el qual competiran en la primera fase i han quallat el millor partit de preparació. Xumetra, amb un doblet de gols ha estat el protagonista ofensiu dels de Garrido

L’Olot ha superat l’Andorra (2-0) a les instal·lacions que Royalverd té a la Vall d’en Bas i ha aconseguit la seva primera victòria de la pretemporada després de sis partits. El conjunt dirigit per Raúl Garrido ha quallat una bona actuació en molts aspectes davant el rival més exigent fins ara, al qual se’l trobarà en la primera fase del subgrup A del grup tercer de segona B.

El partit ha començat de la millor manera pel bàndol olotí, i és que, un penal provocat per Xumetra per unes mans d’un rival ha estat clau per tal que el propi atacant de l’Estartit avancés al seu equip (3’). El control de la possessió ha estat de l’Olot que ha mantingut allunyat de la seva àrea a un Andorra molt condicionat per la diana en contra. En la primera part, com a nota negativa ha destacat la lesió de Juan Delgado, que després de topar cap amb cap amb Riverola ha hagut de deixar el terreny de joc per un tall a l’orella i marejat a conseqüència del cop. Delgado, fins i tot, ha hagut d’abandonar les instal·lacions en ambulància.

En la segona part la tònica no ha canviat. Mentre els futbolistes dirigits per Nacho Castro, l’extècnic del Farners, el Peralada, el Girona B, entre d’altres, intentaven guanyar terreny als garrotxins, la mobilitat de Moha i Xumetra per rebre passades dels migcampistes ha fet mal als visitants. En una recuperació, precisament de Moha, el de l’Armentera ha assistit a Xumetra, que amb un xut creuat i precís ha tornat a batre Bañuz, establint el 2-0 final.

L’Olot ha tingut opcions d’incrementar el seu avantatge però el marcador no s’ha mogut, i és que, al final del matx la intensitat ha disminuït, fruit del cansament dels protagonistes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)