2a divisió FEF

El Llagostera anuncia que Alejandro Muñoz i Àlex Cobos no continuaran a l’equip

2a divisió B. El conjunt llagosterenc havia incorporat al davanter a la plantilla aquest mateix estiu procedent del Granollers. Cobos deixa el club després de militar-hi dues campanyes

El Llagostera ha anunciat les baixes del davanter Alejandro Muñoz Muñi i del migcampista Àlex Cobos. El conjunt blau-i-vermell havia incorporat a Muñi aquest mateix estiu procedent del Granollers, però després de diverses setmanes de pretemporada, el club ha decidit comunicar que l’atacant no continuarà al club.

En la seva primera temporada com a sènior, Muñi va disputar 24 partits amb el Granollers en el grup cinquè de tercera (5 dianes) i enguany buscava l’oportunitat de fer el salt al bronze de la mà dels llagosterencs.

Alejandro Muñoz va jugar a les categories inferiors del Girona i sent juvenil va competir amb el segon equip a la lliga estatal i amb el primer a la divisió d’honor juvenil, on va quallar una bona campanya 2018/19 (23 partits i 9 gols).

El conjunt llagosterenc també va comunicar la baixa d’Àlex Cobos després de diversos anys al club. El futbolista va arribar procedent del Girona després d’acabar l’etapa de juvenil i ha militat al filial dos cursos. Cobos, fins i tot, va arribar a disputar quatre partits (28 minuts) amb el primer equip la campanya 2018/19 en què els llagosterencs van militar a tercera i van aconseguir finalment l’ascens a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)