2a divisió A

El rival del Girona es reforça amb Sekou Gassama

Pólvora catalana. El Fuenlabrada obté de nou la cessió del davanter de Granollers, que arriba fins al final de la present temporada des del Valladolid

Si bé el Girona ha anunciat la incorporació d’Antonio Luna per al seu lateral esquerre, el seu rival, el Fuenlabrada (diumenge a les 12.00 h a Montilivi), també ha anunciat un reforç de luxe per a la davantera. L’atacant nascut a Granollers, Sekou Gassama jugarà al conjunt madrileny en qualitat de cedit pel Valladolid, amb qui ha disputat tota la pretemporada.

Gassama va començar el curs passat a l’Almeria (14 partits i 6 gols) però va fitxar el gener pel Valladolid, que el va cedir al mateix Fuenlabrada (9 partits i tres dianes). Amb 25 anys i camí per recórrer, el conjunt castellà el torna a enviar a l’equip dirigit per José Ramón Sandoval, que injecta gols a una davanter ja comandada per Tahiru, Iván Salvador o Aboubakary Kanté, els protagonistes ofensius de l’inici de la campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)