Girona

Stuani el més premiat per les penyes del Girona

Rebuda. Els presidents de La Jandrista, la Gironina, la del Vall del Llémena i la Saltenca han entregat els guardons corresponents a la temporada passada al davanter uruguaià. La penya Saltenca també ha entregat un trofeu a Borja García –recollit per Aday– i la Nord-Àlex Granell al propi Aday Benítez

Com és habitual amb una temporada tancada i ja engegant-ne una de nova, diverses penyes del Girona han volgut homenatjar als que han considerat els millors jugadors de la campanya passada. Els presidents de la Jandrista, la Gironina, la del Vall del Llémena, la Saltenca i la Nord-Àlex Granell han estat rebuts per Cristhian Stuani, el més guardonat, Aday Benítez i Àlex Granell en un acte presidit per Delfí Geli en el qual els representants de les penyes han pogut entregar els trofeus de creació pròpia als futbolistes del Girona.

La Jandrista, la Gironina, la del Vall del Llémena, la Saltenca han premiat a Cristhian Stuani com a millor jugador i golejador del curs passat, mentre que la Saltenca també ha volgut donar un trofeu a Borja García, jugador de l’equip blanc-i-vermell els darrers anys i actualment a l’Osca. Aday Benítez ha recollit el guardó del seu excompany i també ha estat premiat com a millor jugador de la temporada passada per la penya Nord-Àlex Granell.

Seguint les mesures de seguretat, els presents han pogut parlar i fer-se les respectives fotografies amb els futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)