Sabadell

El Sabadell no podrà deixar entrar socis a la llotja

2a divisió A. L’entitat arlequinada havia planejat deixar que fossin socis qui ocupessin les places que la lliga permetia a la directiva però finalment s’ha hagut de fer enrere

El Sabadell ha hagut de fer marxa enrere en la iniciativa que havia de portar set socis a veure el partit contra l’Espanyol a la llotja de la Nova Creu Alta. La Lliga no ha autoritzat aquesta mesura que pretenia, des de l’entitat arlequinada, premiar els seus abonats.

La competició permet que hi hagi deu persones a la llotja en els partits de casa i el conjunt arlequinat va decidir que set d’aquestes deu places fossin, en un sorteig, per als seus abonats. “LaLiga ha reconsidera la decisió per part del club de cedir les localitats de la llotja al públic general en vista de l’evolució de la pandèmia en els últims dies. Per tant, la iniciativa impulsada pel Sabadell queda aturada fins a nou avís”, ha expressat l’entitat arlequinada en un comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)