Sabadell

El Sabadell ensopega amb les mateixes errades

Sense reacció. Els arlequinats sumen la quarta derrota en quatre partits i no mostren senyals de millora contra el Mirandés, un rival que lluita per la salvació

sabadell 0 mirandés 2

SABADELL:Mackay; Rubio, Coch, Ibiza, Cornud; Sierra (Ángel, 71’), Undabarrena, Cuevas (Stoichkov, 62’); Víctor Garcia (Aaron Rey, 71’), Juan Hernández (Querol, 58’) i Guruzeta (Edgar, 57’).MIRANDÉS:Lizoain; Víctor, Vivian, Berrocal, Javi Jiménez; Meseguer, Iván Martín, Javi Muñoz (Caballero, 91’); Jirka (Trigueros, 83’), Moha (Pablo Martínez, 46’) i Schutte (Moreno, 83’).GOLS:0-1 (75’) Pablo Martínez. 0-2 (78’) Víctor Gómez.ÀRBITRE:Galech Apezteguia.T.G.:als locals Cornud i Aaron Rey.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada a la Nova Creu Alta.

El Sabadell va tornar a encaixar una derrota i ja són quatre partits de lliga sense haver sumat ni un punt. El conjunt arlequinat va perdre una gran oportunitat d’aconseguir la victòria després d’haver passat un tram difícil de calendari però no va sumar a casa contra un rival que, a priori, ha de lluitar per la permanència.

Tot i que el rival era de menys entitat, el Sabadell va repetir les errades dels primers partits i es va quedar molt lluny del triomf. Als arlequinats els va costar tenir oportunitats de gol i protagonisme en el camp del rival, va cometre errors defensius i el partit se li va fer llarg. Tot i el canvi de sistema (d’un esquema amb tres centrals a un 4-3-3) que va canviar la cara a l’equip contra l’Espanyol, l’equip d’Hidalgo no va tenir la presència desitjada en el mig del camp i no va disposar de la primera oportunitat fins al minut 30 en una centrada xut de Víctor García aturada per Lizoain. En els primers instants, el Mirandés havia amenaçat amb una gran oportunitat aturada per Mackay. El primer temps va anar passant sense acció de cap dels dos equips més enllà de cinc córners seguits que va picar l’equip visitant i una mitja volta de Víctor a córner.

En la segona part, el Sabadell va empitjorar les sensacions: pèrdues al mig del camp que desembocaven en transicions ofensives i poca contundència a l’hora de tallar-les. Així, Mackay va intervenir en un xut de Javi Muñoz, Schutte va poder marcar després d’una pèrdua de Víctor i l’àrbitre va anul·lar un gol de Jirka.

Tot i les substitucions, els arlequinats van notar el pas dels minuts. Així, Víctor va centrar fàcilment una pilota que Pablo, entrant sol, va rematar al fons de la porteria. Tres minuts després, Gómez va sentenciar amb un xut que va tocar el pal abans d’entrar.

LES REACCIONS

A l’últim terç de camp passa poc i no pot ser que caiguem [físicament] en els últims minuts
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Hem tingut paciència, l’equip ha estat solidari i hem fet un gran partit amb i sense pilota