Territorial

El Can Gibert, el Guíxols i el Quart, intractables

2a catalana. Els tres equips són els únics que han aconseguit el ple de victòries després de dues jornades disputades a cada subgrup del grup 1

Dies abans que es decidís aturar de nou la competició territorial per culpa de les dades relacionades amb la pandèmia de la Covid-19, la segona catalana va disputar la segona jornada de la primera fase.

En el subgrup A, el Can Gibert és l’únic equip que ha sumat el ple de sis punts després de superar clarament l’Amer (0-3), tot i que la golejada de la jornada es va viure al municipal Miànigues. El conjunt local, el Porqueres, va guanyar el Camprodon 4-1 amb dos doblets de Moussa Touray i Sergi Poch. En aquest mateix subgrup, la Marca de l’Ham encara no s’ha estrenat després d’ajornar els seus primers dos enfrontaments, mentre que un dels nous en la categoria, el Comacros, manté la condició de primer equip revelació gràcies als quatre punts que ha sumat després de vèncer en el primer partit al Llançà (4-1) i empatar diumenge contra el Besalú (1-1).

En el subgrup B, el Quart i el Guíxols comparteixen el liderat gràcies a les dues victòries que han aconseguit en els dos primers partits. Els gironins van superar el Farners (4-2) en un partit molt complet en què van haver de remuntar un 0-1 inicial. Els gols de Gerard Pratsevall, Nil Rafel, amb un doblet, i Mahamadou van donar el segon triomf a un Quart que ja va vèncer al Malgrat en la jornada inaugural.

Una diana d’Aleix Montero va desequilibrar el matx entre el Guíxols i el Cassà al municipal Josep Sunyer i Arxer, i és que, el conjunt ganxó dirigit per Vicenç Fernández és l’únic del subgrup que no ha encaixat ni un sol gol en la lliga.

En aquesta segona jornada van estrenar el camí de la victòria el Palafrugell i el Tordera, que van vèncer al Tossa i al Besalú respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)