2a divisió FEF

Limitacions d’aforament a segona B i a tercera

Futbol. Amb els partits del futbol territorial i de base ajornats durant quinze dies, es mantenen les competicions d’àmbit estatal

Com era de preveure, no hi haurà competicions esportives de l’àmbit federat català ni aquest cap de setmana ni el següent, un cop el DOGC ha publicat aquesta nit les mesures preses per a la contenció del brot epidèmic de la Covid-19. La federació catalana de futbol, que encara ahir al vespre mantenia que els partits es mantenien en espera de l’anunci oficial, ha confirmat avui que no hi haurà competició en l’àmbit territorial en totes les seves modalitats i categories –ni partits oficials ni amistosos– entre el 16 i el 30 d’octubre. Es mantenen, això sí, els partits de competicions d’àmbit estatal, com són la segona B i la tercera divisió. En aquestes categories, la federació recorda que l’aforament de la instal·lació no podrà superar el 50%. Algun club, de fet, ha anat més enllà. El Cornellà, per exemple, rebrà l’Olot a porta tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)