Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Estem il·lusionats, però sabem que ara a l’inici serà molt difícil”

Francisco Rodríguez té una altra cara. El tancament del mercat, l’arribada de més peces que han tancat la plantilla i, sobretot, la victòria de la passada jornada, la primera de la temporada, li han representat un bàlsam. “El triomf ens ha donat moltíssima força per creure en el que volem fer”, va reconèixer ahir en la roda de premsa telemàtica. “Tot plegat fa que siguem un equip totalment diferent al de la setmana anterior. Estem il·lusionats, però sabem que aquest inici serà molt complicat per a nosaltres, fins que estiguem tots al cent per cent físicament. Hem de continuar treballant”, va dir.

Avui, l’equip té una nova prova de foc, un nou test per continuar creixent i donar continuïtat als tres punts de Leganés. “L’Oviedo és un equip ambiciós, que treballa a camp rival en la pressió, s’organitza molt bé i té a futbolistes experimentats a la categoria. Haurem de sòlids, entendre bé les fases del joc i utilitzar les nostres fortaleses a camp rival”, va indicar sobre el rival.

Per al duel encara no podrà comptar amb Stuani, però sí amb Nahuel Bustos, l’últim dels fitxatges a incorporar-se. “Nahuel ha vingut amb moltes ganes, dimarts va fer la primera sessió i s’ha anat entrenant progressivament encara que ho ha fet pràcticament tot amb el grup. Ja està preparat per disputar minuts i demà [avui] decidirem”. Del davanter argentí de 22 anys, que fa set mesos que no competeix, Francisco va assegurar que “aviat estarà a punt físicament” i el va definir com “un jugador d’àrea, que s’associa bé, que també té molt bon xut i és molt treballador”. “És molt complet. Per això està aquí i per això el club ha fet un esforç per portar-lo. Penso que li podem treure un bon rendiment i ell també està conscienciat i amb fam.”

EL RIVAL

“L’Oviedo és un equip ambiciós, que treballa a camp rival en la pressió”

NAHUEL BUSTOS

”Ja està preparat per disputar minuts. Aviat estarà a punt físicament”

EL MOMENT

“Tot plegat fa que siguem un equip diferent al de la setmana anterior”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)