3a divisió FEF

Un penal inexistent condemna el Banyoles (1-0)

3a divisió. Sanku ha estavellat una pilota a la creueta amb el 0-0, però la pena màxima executada per Pedro (77’) ha estat determinant

El Banyoles s’ha estrenat en la primera fase de la lliga amb una derrota per la mínima al camp de l’Horta després que el col·legiat assenyalés penal en una acció molt dubtosa ja en el tram final del matx.

En la primera part, l’Horta ha pressionat de valent als banyolins. L’equip local dirigit per Víctor Valdés ha tingut les millors ocasions a través d’Aleix Arenas (9’) i els cops de cap de Jallow (12’) i Múrias (28’). Bartina ha tingut una actuació destacada en aquestes arribades així com en una falta servida per Pedro (22’).

En el segon acte, el Banyoles més solidari ha continuat mostrant una imatge ordenada i Sanku ha pogut aprofitar una gran oportunitat per avançar als de Pitu Batlle. El davanter, sense angle, ha enviat una pilota a la creueta (61’), en la millor ocasió del partit pels del Pla de l’Estany, que han anivellat les forces fins que un penal inexistent a Coro ha permès a Pedro superar Bartrina i establir l’1-0 final (77’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)