Girona

Segon zero a la porteria per a Juan Carlos

De mèrit. El manxec ha aprofitat a la perfecció la marxa de Muric amb Kosova per fer-se un lloc sota els pals sense encaixar cap diana

Coincidint amb l’entrada de Juan Carlos a la porteria, ja en la jornada passada a conseqüència de la baixa de Muric, convocat amb la selecció de Kosova, el Girona ha encadenat dos enfrontaments mantenint la seva porteria a zero. Els gironins han encaixat tres dianes en quatre jornades, dues a El Molinón contra l’Sporting (2-0) i una altra a Montilivi contra el Fuenlabrada (0-1), en les dues derrotes patides amb el kosovar com a porter titular.

Juan Carlos ha aprofitat la marxa de la seva competència més directa –Francisco havia apostat pel citizen en els dos primers partits de lliga– per oferir dues bones actuacions i consolidar-se sota els pals. Com a futbolista blanc-i-vermell, el manxec no havia encadenat mai dues porteries a zero, i és que, en els 21 enfrontaments que va disputar la campanya passada en les 21 primeres jornades de lliga, Juan Carlos va encaixar 27 gols i va mantenir la seva porteria a zero en sis ocasions.

Per a Francisco apareix un beneït problema a l’hora d’escollir porter, tot i que tot fa pensar que, aprofitant la bona ratxa, Juan Carlos té avantatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)