Girona

Nahuel: “Venir al Girona és fer molts passos endavant”

Davanter. Després de debutar ahir, Nahuel Bustos ha estat presentat com a nou futbolista del Girona

Després de la roda de premsa de Quique Cárcel, ha estat el torn de Nahuel Bustos que ha estat presentat com a nou futbolista del Girona. EL davanter, que va debutar ahir amb una assistència, ha donat les seves impressions en la roda de premsa telemàtica.

Primers minuts

“Molt content d’estar a club. Ahir em vaig sentir molt bé. Després d’estar 7 mesos sense competir, sumar minuts em va anar molt bé. Seguiré treballant per poder donar el millor.”

Primera experiència a Europa

“Sí. És la meva primera vegada en el futbol europeu. Vaig adaptant-me a l’equip. Quan passin els partits aniré agafant la intensitat que necessito i treballarem per això.”

Ofertes d’altres equips

“Hi va haver altres equips europeus però va sortir aquesta oportunitat desaprofitar. Per la infraestructura i objectius que té vaig triar el Girona i estic molt Agrait de poder ser aquí.”

Agafar la forma

“He estat molt temps snse competir. Aquesta darrera setmana vaig poder entrenar amb l’equip. Poc a poc aniré agafant la intentsitat, aquesta setmana tenim dos partits, i l’estat físic arribarà treballant.”

Stuani

“Cristhian és una gran persona, a més de ser un gran jugador. Em va rebre i em va donar la benvinguda i sempre s’ha mostrat predisposat. Em va rebre de la millor manera. Espero fer dupla amb ell.”

Rebuda

“Tots els companys, m’han rebut bé i estic agrait. Em sento a casa. M’he trobat amb un grup molt sa. Bons jugadors i bones persones. Lluitarem per assolir els objectius.”

El moment de l’equip

“A l’equip el vaig veure bé. Tenim molt bons jugadors. Sincerament no conec als altres rivals però penso estem a l’altura de poder competir i aconseguir els objectius.”

Pressió?

“És molt difícil passar per l’etapa de sondeig de diversos clubs. Cal estar tranquil. S’em va presentar el Girona i és la millor oportunitat que es va presentar i estic agraït d’estar aquí.”

Xifra de gols?

“Treballarem per poder donar el millor, donar el gra de sorra per ajudar a l’equip. Els gols vindran sols.”

Jugar al Girona

“Venir al Girona no és un pas enrere, són molts passos endavant. És un club molt bonic, amb una gran estructura de treball molt important i treballarem per aportar i que el club segueixi creixent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)