2a divisió FEF

L’Olot passarà noves proves per assegurar que manté només dos positius

2a divisió B. El club garrotxí vol confirmar que a part dels dos jugadors ja aïllats, la resta de la plantilla està apte per tornar a entrenar-se després de confinar-se voluntàriament des del dissabte

L’Olot realitzarà demà noves proves als seus futbolistes i tècnics després de confirmar-se el dissabte passat dos positius per coronavirus en la seva plantilla, un fet que va obligar a suspendre el matx de la primera jornada entre el Cornellà i els garrotxins. Els futbolistes i tècnics passaran al llarg del dia un nou test per confirmar que, a part dels dos jugadors infectats, la resta està en perfectes condicions, un element indispensable per retornar als entrenaments i preparar el matx contra el Barça B del diumenge vinent.

Si tot va bé, el divendres es tornarien a fer les proves per assegurar els negatius i així disputar el matx contra els blaugrana sense més entrebancs.

Pre-reserva d’entrades

L’Olot ha anunciat que els seus socis ja poden fer la pre-reserva d’entrades per assistir al municipal i veure el partit del seu equip contra el Barça B del diumenge vinent a les 17.00 h. Per culpa del coronavirus, l’aforament al camp serà limitat a 850 espectadors i per això, els socis de l’entitat garrotxina tindran preferència, per ordre d’inscripció, a l’hora d’accedir al recinte. A més, cada soci tindrà l’opció d’apuntar a un menor de 10 anys per les diferents vies d’inscripció com a través de la botiga oficial del club (INTEGRA), al centre de la ciutat, mitjançant el correu electrònic socis@ueolot.com o per missatge de WhatsApp al 636052884.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)