Girona

Lugo- Girona

Enyorada porteria

Després de perdre el lloc el curs passat en detriment de Riesgo, Juan Carlos ha tornat a l’onze per rellevar a Muric, que va inciar aquest

El sentinella, que acumula dues porteries a zero, es retrobarà avui a l’Anxo Carro amb el seu passat

No va ser el passat un curs memorable per a Juan Carlos Martín. El porter de Guadalajara va aterrar l’estiu passat a Girona, amb qui va signar per dos anys procedent del Lugo, amb les màximes aspiracions; “per mi el projecte era el més important. Volia involucrar-me en una cosa així i la trucada del Girona era el què volia. Buscava un projecte guanyador i seguir jugant el màxim possible”, va reconèixer el sentinella de 32 anys, que finalment va veure com res del què esperava es va complir. I és que, a nivell individual, a la jornada 22 de lliga, després d’una sèrie de resultats negatius de l’equip i errades seves en algun d’ells, va perdre la titularitat en detriment d’Asier Riesgo i ja no va tornar a jugar en campionat domèstic. Mentre que, a nivell col·lectiu, el conjunt no va assolir l’objectiu de pujar a primera divisió.

Amb l’inici de la nova campanya, l’adeu de Riesgo tampoc li va acabar d’aclarir el panorama, ja que el club va reforçar la porteria amb Aro Muric, prometedor porter de 21 anys, propietat del Manchester City i internacional amb Kosova. De fet, va ser el balcànic qui va iniciar la lliga com a titular però, després de protagonitzar la pífia que va acabar costant-li la derrota (0-1) a l’equip contra el Fuenlabrada va marxar a jugar amb la seva selecció i les portes de la titularitat se li van obrir de nou a Juan Carlos. El sentinella va tornar en la victòria contra el Leganés (0-1) i va repetir, amb un altre triomf, contra l’Oviedo (1-0), dos clean sheet i bon rendiment. “Sap que té tota la meva confiança. Ara li ha tocat jugar i està complint. Tenir porteries a zero és bàsic per aconseguir resultats ”, va explicar Francisco, satisfet amb el porter.

Avui, i més amb la baixa per lesió de Muric, el tècnic continuarà donant-li la responsabilitat sota pals i tornarà doncs a l’Anxo Carro, un estadi que coneix bé ja que va estar dues temporades defensant els colors del Lugo. Allà va ser indiscutible, titularíssim en les dues campanyes i, de fet, en la primera d’elles va coincidir precisament amb Francisco que va ser l’entrenador del conjunt gallec el curs 2017/18. El tècnic ho va recordar ahir en roda de premsa. “Ja va estar amb mi una temporada, al Lugo, i va estar a un nivell sensacional. És un jugador que conec perfectament”, va indicar el preparador sobre una campanya en què va donar-li plena confiança al porter, fent-lo jugar 38 dels 42 partits de lliga, perdent-se les quatre últimes jornades ja amb la permanència garantida. Juan Carlos ha tornat a una porteria que enyorava i torna avui a una que coneix bé.

Les dades
21
partits
de lliga va disputar Juan Carlos la campanya passada. Tots fins la jornada 22, en què va perdre el lloc i ja no va tornar a jugar en campionat domèstic.
2
jornades
suma aquesta lliga, en què no ha encaixat cap gol i l’equip ha guanyat les dues.
2021
any
en què expira el contracte del porter de 32 anys amb el Girona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)