Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Això és la segona A i, quan mirem cap a un altre lloc, ens trepitjaran”

Conforme, satisfet i, també, il·lusionat de com progressa l’equip, les dues victòries consecutives no desvien la mirada de Francisco del camí. “Continuem sent un equip humil; disfrutant dels triomfs, perquè s’han de disfrutar, però sent realistes i conscients de la dificultat que tornem a tenir ara a Lugo”, va indicar ahir el tècnic en la roda de premsa telemàtica. “Sabem on som, això és la segona A i, en el moment que mirem cap a un altre lloc, ens trepitjaran”, va explicar l’entrenador, que va reconèixer que seria “important” guanyar a l’Anxo Carro i encadenar tres de tres. “Primer hem de jugar bé i competir, però ens aniria molt bé després d’un inici dolent. El Lugo, però, és un equip que ens exigirà moltíssim”, va asseverar.

De l’equip gallec va destacar que disposa de “futbolistes que han jugat més de 200 partits en la categoria” i que el sistema que plantegi “dependrà molt del perfil de jugador que utilitzi”. “Ens haurem d’adaptar. Tenen una cosa definida, això sí, el joc directe amb Barreiro. Ho hem de tenir molt present i ho hem de treballar bé”, va afirmar. “Haurem d’estar junts, sobretot per aquest tema de caigudes i segones jugades i després aprofitar els espais que ens puguin deixar quan recuperem la pilota”, va completar.

Pel que fa a les rotacions, Francisco va confirmar que en farà, davant les dues setmanes comprimides de matxs que venen. “No podem oblidar que hem incorporat jugadors que feia set i vuit mesos que no competien i haurem d’intentar equilibrar. N’hi ha que corren risc de lesió si continuen jugant”, va reblar el preparador, que no va donar noms ni va avançar cap titularitat: “Canvis n’hi haurà, però l’equip serà igual de competitiu que ha estat en els últims partits.”

POSSIBLE 9 DE 9

“Primer hem de competir, però seria important després d’un inici dolent”

EL RIVAL

“És un equip amb futbolistes que han jugat més de 200 partits en la categoria”

L’AMBIENT

“Continuem sent un equip humil. Disfrutant dels triomfs, però sent realistes”

Mehdi Nafti: “El Girona aspira a tot”

L’entrenador del Lugo, Mehdi Nafti, que va estrenar-se a la banqueta la passada jornada amb victòria, va lloar el Girona ahir en roda de premsa. “Ens enfrontem a un Girona diferent, que domina totes les facetes del joc, amb un poder físic important”, va assegurar. “Té una plantilla interessant, gent d’atac potent, amb desequilibri i gol. És un equip preparat per aspirar a tot”, va expressar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)