2a divisió FEF

L’Olot passarà noves proves divendres

2a divisió B. La plantilla continua aïllada i sense entrenar després de confirmar-se un tercer positiu. El club espera en breu que la FEF decideixi si s’ajorna el partit contra el Barça B

Situació complicada i frustrant la que està vivint la plantilla del primer equip de l’Olot. Dissabte es va confirmar que hi havia dos jugadors que havien donat positiu per coronavirus, un fet que va obligar a suspendre el matx de diumenge al camp del Cornellà, en la jornada inaugural de la competició. Dimarts, els jugadors i tècnics van passar els tests ràpids antígens i aquests van revelar un nou cas positiu que eleva el total a tres. Divendres es repetiran els test.

Aquest contratemps ha impedit a la plantilla olotina desconfinar-se i tornar als entrenaments, un fet que evidentment condiciona la preparació adient del partit programat per diumenge al municipal contra el Barça B. I és que, el club de la Garrotxa espera que la FEF decideixi en breu si suspèn o no l’enfrontament. La lògica d’un ajornament pren força ja que així l’equip olotí podria intentar fer net en aquesta situació i de cara a la setmana vinent, si tot va com està previst, els futbolistes podran tornar a entrenar i preparar el proper matx al Nou Estadi contra el Nàstic, corresponent ja a la tercera jornada del campionat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)