Girona

Francisco: “L’última mitja hora de Lugo ens ha fet tocar de peus a terra”

El tècnic del Girona ha analitzat en roda de premsa el partit de demà contra el Castelló (20.30h)

  • VÍDEO: La roda de premsa de Francisco
  • Francisco, en un entrenament a La Vinya GIRONA FC.

El tècnic del Girona Francisco Rodríguez, després de la dura derrota de dimecres al camp del Lugo (3-0), ha analitzat el partit de demà contra el Castelló (20.30h) en la roda de premsa prèvia al partit.

Per millorar

L’andalús ha insistit en què cal corregir els errors per no regalar els partits. “L’última mitja hora de Lugo ens ha fet posar els peus a terra. Només guanyem partits si fem les coses bé. hem de corregir els errors, però això més que treballar-ho hem de ser tots responsables i saber en quin moment del partit estem, i això és el que s’ha fet veure als jugadors”, comenta el tècnic.

El Castelló

Tot i que els de La Plana només han sumat un punt dels últims nou Francisco avisa que serà un partit difícil. “És dels equips que més domini de la pilota i de la possessió té. Per moments fa molt bon futbol i té amb molt bons jugadors. És un equip ben treballat i que fa les coses bé, així que sabem que serà complicat”, analitza l’andalús.

L’estat de l’equip

Immers en una marató de partits i en la zona baixa de la taula el tècnic ha valorat l’estat actual de la plantilla. “Estem en un procés de construcció. Pràcticament estem fent una pretemporada i hem d’anar donant minuts perquè els jugadors. Si un dura 50 minuts han de ser donant el màxim. Hem de viure el dia a dia i no ens valen les excuses”, comenta Francisco.

La llista

Abans de la roda de premsa s’ha conegut la llista que viatjarà cap a Castelló, on hi ha una sorpresa, la baixa de Samu Saiz. Això sí, torna Stuani. “Samu va rebre un cop contra el Lugo i no està al cent per cent, així que hem pensat que millor que no viatgi i estigui a punt la setmana que ve. En el cas de Stuani ja ha entrenat amb el grup i està a punt per jugar, fins i tot si cal de titular”, ha dit el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)