Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Tots els jugadors estan bojos per jugar i això és el més important”

El tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, gairebé no ha tingut ni temps per corregir els errors de Lugo, però confia que el cop que va rebre l’equip serveixi per reflexionar i millorar. “L’última mitja hora ens ha fet tocar de peus a terra. No és fàcil encaixar tres gols i vam estar desordenats, que no és el que volem. Sabem qui som i com hem de guanyar els partits i això no ho podem oblidar. No hem pogut treballar gaire sobre els errors, però la qüestió és que tots hem de ser responsables i col·laborar”, comenta Francisco, conscient que l’equip no és on s’esperava. “Hem d’acceptar que per molt que ens quedin dos partits per jugar estem a la zona baixa, però hem de pensar en el dia i escalar posicions en cada partit”, assenyala.

El Girona ha de créixer, tot i que segurament no es troba en una situació ideal per fer-ho per l’acumulació de partits. “Quan tinguem moltes baixes es farà més complicat, però ara tinc 19 jugadors i confio en tots ells. Si algú dona per 50 minuts que doni el màxim aquesta estona. Estem en un procés de construcció perquè hem tingut poc temps per treballar, alguns van arribar fa quinze dies i han jugat tres partits, i estem en un procés com si fos pretemporada, posant jugadors en forma. Però això no em serveix com a excusa. El més important és que tots els jugadors estan bojos per jugar cada partit”, valora el tècnic.

Tot i ser un dels nouvinguts i haver encaixat dues derrotes, Francisco no es fia gens ni mica del Castelló. “És dels rivals que més domini de la pilota i de la possessió tenen. Només han sumat un punt dels últims nou en joc però tenen moments en què fan molt bon futbol i estan demostrant que tenen bons jugadors per a la categoria”, analitza l’andalús sobre el rival dels gironins d’aquesta nit.

EL CASTELLÓ

“És dels equips que més dominen la pilota i la possessió de tota la categoria”

EL CALENDARI

“Hem tingut poc temps per treballar i estem en un procés de pretemporada”

EL COP DE LUGO

“Ens ha fet tocar de peus a terra. Sabem qui som i què hem de fer per guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)