Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Aconseguir nou punts de dotze té molt de mèrit”

No és la victòria més brillant que ha aconseguit amb el Girona, però poques vegades s’ha vist Francisco tan content com ahir en la roda de premsa. “És fantàstic i estic molt orgullós de tots. No és fàcil venir d’on venim, de perdre 3-0, i guanyar avui. Ells han tingut ocasions i hem patit, sobretot en els últims cinc minuts, però és normal. Al final la segona divisió A és així i avui ens ha acompanyat una mica la sort, però el més important és que l’hem buscat”, va valorar Francisco, que també va voler destacar la mentalitat de l’equip: “Tenim jugadors lesionats i d’altres, com Stuani, que fa dos dies que s’entrenen. Ara mateix no som millors que ningú, però som molt competitius i sabem què hem de buscar si volem aconseguir la victòria. Hem d’anar creixent en els pròxims partits a còpia de treball i humilitat.”

La gran sorpresa que va donar Francisco en el partit d’ahir va ser el canvi de sistema, amb l’aposta per tres centrals. “Ha funcionat perquè hem guanyat, i això ens dona tres punts importantíssims. El que volíem era igualar un equip que té molta possessió, i això ho podíem fer acumulant gent a camp contrari en la pressió. De fet, el gol arriba d’una acció així, gràcies a la recuperació de Cristóforo”, va analitzar el tècnic, que també va reconèixer que en el canvi de dibuix hi havia un punt de necessitat: “És veritat que els jugadors que estaven més ben preparats per afrontar el partit donaven per jugar així. És important que ens adaptem a qualsevol situació i que ho fem sense perdre la nostra identitat.”

Si d’una cosa és conscient el tècnic, és que els tres punts d’ahir al Nou Castàlia poden tornar a donar ales a l’equip després del contratemps de Lugo, i és que sobre el paper el Girona és un dels equips més en forma de la lliga. “Hem d’estar molt orgullosos, perquè hem aconseguit nou punts dels últims dotze, i això no hi ha gaires equips que ho puguin dir. Estem jugant cada tres dies, i ens queden unes setmanes així, i això no és fàcil, perquè hi ha jugadors que no estan per aguantar 90 minuts, però mentre són al camp ho han de donar tot i el ritme ja l’aniran agafant a còpia de partits, ja que ens podem entrenar poc”, va comentar Francisco, que ja pensa en el partit contra el Cartagena.

Óscar Cano, resignat

El tècnic del Castelló va lamentar no haver aconseguit com a mínim un punt. “La imatge del partit parla per si mateixa. Només podem insistir en el que fem, perquè l’equip ha fet moltíssimes coses bé i segurament ha merescut guanyar. Com a mínim, empatar, però perdre, no”, va dir Óscar Cano.

SATISFET

“És fantàstic i estic orgullós de tots. No és fàcil venir d’un 3-0 i guanyar a fora”

EL SISTEMA

“Ha funcionat perquè hem guanyat. Volíem igualar la seva possessió”

ADAPTABILITAT

“És important que ens adaptem a les situacions sense perdre la identitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)