3a divisió FEF

El Peralada en vol més

3a divisió. Els xampanyers reben la visita de l’Horta (16.30h) –a porta tancada– amb l’objectiu d’encadenar un segon triomf que il·lusioni

El Peralada va aconseguir els tres punts en la primera jornada al camp del Sants (0-1) i això dona ales a un equip carregat de confiança que no perd un partit des del mes de gener. Els d’Albert Carbó, però, no volen treure el peu de l’accelerador perquè saben la importància d’arrencar bé una temporada que deixarà poc marge de maniobra i en què cada punt pot valer el seu pes en or. Per això els xampanyers confien sumar els tres punts en l’estrena al municipal de Peralada contra l’Horta (16.30 h), dirigit per un tècnic mediàtic com Víctor Valdés. A més, els alt-empordanesos són conscients de la importància del matx, i és que després tenen un calendari complicat amb el duel de la demarcació contra el Banyoles i, després d’una setmana de descans, el Sant Andreu i el Girona B. Per al partit d’avui, el Peralada només té la baixa del porter suplent Gerard Asparó, que està lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)