Girona

Gallar, una amenaça menys

Per contracte. El vallesà, que ha començat amb força la cessió al Cartagena, es perdrà el partit de demà a Montilivi perquè el Girona va incloure la ‘clàusula de la por’ en l’acord

És un no parar. El Girona, que tornava de Castelló dissabte a la nit en autocar, es va entrenar ahir a La Vinya i avui ja farà l’última sessió abans del partit de demà, contra el Cartagena (19 h), que obrirà la novena jornada. El conjunt murcià ha tornat amb empenta a segona A i té com un dels protagonistes principals Àlex Gallar, que està recuperant el nivell que no va assolir mai com a jugador blanc-i-vermell. Gallar, però, es perdrà el duel contra els seus excompanys, perquè el Girona va incloure la clàusula de la por en el contracte de cessió al Cartagena. Gallar té contracte a Montilivi fins al 2023 i el Girona continua pagant-li una part de la fitxa. En el mateix cas que el vallesà hi ha el migcampista Pape Diamanka, que tampoc es podrà enfrontar al conjunt gironí amb la samarreta de l’Albacete.

Gol i assistències

Gallar va completar una temporada nefasta a Montilivi, on va arribar després de donar els tres punts a l’Osca en la primera jornada. Va ser, de fet, el seu únic gol de la temporada, perquè amb el Girona no en va fer cap. Autor de tres assistències, el futbolista, per qui el club va pagar 1,5 milions a l’Osca, no va sortir mai del bloqueig. Res a veure amb el seu aterratge a Cartagena. Dissabte, en el 3-0 al Las Palmas, va fer la centrada del segon –tot i que un rival la va tocar abans de la rematada d’Álex Martín. Gallar ja havia fet una assistència –a Rubén Castro, a Almeria (1-1)– i es va estrenar com a golejador tot just en el seu segon partit de blanc-i-negre, contra el Lugo (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)