2a divisió FEF

L’Olot torna als entrenaments i recupera la “normalitat”

2a divisió B. Tota la plantilla, tret dels dos positius per Covid-19 que resten aïllats, prepara ja el duel de diumenge al Nou Estadi contra el Nàstic (12.00 h)

L’Olot ha retornat als entrenaments en una sessió matinal realitzada per la plantilla dirigida per Raúl Garrido a les instal·lacions de RoyalVerd, a la Vall d’en Bas.

L’equip de la Garrotxa intenta recuperar la normalitat en vistes a disputar el proper diumenge el primer partit de lliga corresponent a la tercera jornada al Nou Estadi contra el Nàstic (a les 12.00 h).

Els olotins han tornat a l’activitat després de passar els deu dies de confinament preventiu als seus domicilis, una vegada es va confirmar que hi havien dos positius per coronavirus a dins de la plantilla, obligant a la FEF a suspendre el matx inaugural contra el Cornellà.

Les successives proves per detectar més casos van localitzar un tercer positiu i els òrgans competents van ajornar també el partit de la segona jornada contra el Barça B, però si tot va com està previst, a la tercera anirà la vençuda i l’Olot visitarà el Nàstic de Tarragona per encetar el seu particular campionat.

Al final, en la sessió matinal només hi ha hagut les baixes dels dos positius asimptomàtics encara vigents, que han de completar el confinament particular. En els propers dies, els dos s’haurien d’incorporar amb la resta de companys de manera progressiva.

La plantilla passarà els propers test ràpids antígens el dimecres per confirmar que tot va pel bon camí.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)