Girona

El virus FIFA tornarà a atacar al Girona

Girona. Francisco no podrà comptar amb Yoel Bárcenas (Panamá) i molt probablement ni amb Stuani (Uruguai), Ramalho (Angola) i Muric (Kosovo) per al partit contra el Mallorca, el cap de setmana del 14 i 15 de novembre

Tot i que a l’hora d’incorporar o retenir als futbolistes ja coneixia aquest handicap, el Girona serà atacat de nou pel virus FIFA el cap de setmana del 14 i 15 de novembre, quan les grans lligues de tot el món, però no pas la segona A, pararan a conseqüència dels compromisos internacionals de les respectives seleccions. El Girona podria perdre fins a quatre jugadors de cara al partit contra el Mallorca corresponent a la dotzena jornada de lliga que es disputarà a Montilivi. De moment, ja és segur que Yoel Bárcenas ha estat citat per Thomas Christiansen, el seleccionador de Panamà, pel partit amistós que el combinat jugarà el 13 de novembre contra el Japó.

Gairebé amb total seguretat, com sempre que no ha estat lesionat i tenint en compte la importància dels partits, l’Uruguai cridarà a files a Cristhian Stuani per a la disputa dels partits de classificació per al Mundial contra Colòmbia i el Brasil el 13 i el 17 de novembre respectivament. De moment, Oscar Tabárez ha donat a conèixer una llista de 25 jugadors en la qual hi ha Stuani, però haurà de descartar a dos d’aquests una setmana abans de la disputa dels duels.

A aquests dos futbolistes s’hi podrien afegir en breu, de manera oficial, Jonas Ramalho i Muric. El central hispano-angoleny serà amb molta seguretat citat per Angola per jugar el doble duel de la lligueta de classificació per a la copa d’Àfrica contra la República Democràtica del Congo (el 14 i el 17 de novembre). Pel que fa al porter kosovar, ara lesionat però en breu recuperat, serà cridat pel seu seleccionador per disputar dos duels de la copa de les nacions UEFA C, el 15 contra Eslovènia i el 18 contra Moldavia.

Serà doncs, una setmana complicada pel tècnic del Girona que, com a mínim, intentarà que la resta de la plantilla estigui al 100% per afrontar el matx contra el conjunt balear amb garanties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)