Sabadell

El Sabadell, de nou, contra el calendari

2a divisió A. Després d’haver passat amb dificultats un tram de curs exigent, ara torna a fer pujada. amb quatre partits en onze dies

SABADELL LEGANÉS

SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Coch, Juan Ibiza, Capó, Josu; Grego Sierra, Undabarrena; Juan Hernández, Stoichkov i Guruzeta.Baixes:Cornud i Boniquet (lesió).LEGANÉS:Cuéllar; Sergi Palencia, Omeruo, Tarín, Lasure; Arnáiz, Rubén Pérez, Pardo, Shibasaki; Santos i Borja Bastón.Dubtes:Silva, Rosales i Róber Ibáñez.ÀRBITRE:Trujillo Suárez (Tenerife).HORA:Nova Creu Alta, 21.30 h (Movistar La Liga).

El Sabadell enceta avui (21.30 h, Nova Creu Alta) contra el Leganés un tram de temporada molt complicat. El conjunt arlequinat ha passat sense gaire èxit un inici ple de partits contra equips de la part alta i ara té un altre factor en contra: la pressió d’un calendari atapeït per culpa del coronavirus.

El calendari és igual –o similar– per a tothom, però l’equip d’Hidalgo està a les beceroles, amb plena adaptació a les seves noves figures i a la categoria, i sembla que necessita una mica més de marge. De fet, contra el Saragossa va sumar el seu primer punt de la temporada en el millor partit disputat fins ara. “Continuem tenint poc premi per la feina que fem, i és cert que les sensacions són bones, però aquí el que ens dona per viure és guanyar”, afirma l’entrenador, Antonio Hidalgo. El tècnic ja ha recuperat bona part de la plantilla, a excepció de Boniquet (un jugador del fons de la plantilla) i Cornud, que hauria de ser el lateral esquerre titular. “El millor, en l’actual circumstància, seria poder donar continuïtat [a un onze titular], però amb el calendari tan carregat potser serà complicat fer-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)