3a divisió FEF

El Figueres derrota la FE Grama i s’estrena en la lliga (0-2)

3a divisió. Dues dianes en la primera part de Pepu Soler i Marc Medina, de penal, han aplanat el camí del triomf per al conjunt dirigit per Javi Salamero

El Figueres ha aconseguit la primera victòria de la temporada en la seva visita al camp de la FE Grama (0-2). Les dianes de Pepu Soler i Marc Medina, de penal, en el primer temps han decantat la balança a favor dels de l’Alt Empordà, que obliden així la derrota en la jornada inaugural per sumar tres punts importants que el situen en bona posició en la taula tot just després de disputar-se dues jornades.

El partit ha començat igualat però la qualitat de Pepu Soler ha permès avançar-se al Figueres. El davanter s’ha tret de la màniga un xutàs per l’escaire, lluny de l’abast del porter local. El gol ha anat la mar de bé a l’equip dirigit per Javi Salamero, que ha fet el segon en el 40. Marc Medina no ha desaprofitat una pena màxima per mig sentenciar l’enfrontament. I és que, el bon afer defensiu i l’actuació sòlida d’Andrés Diez han permès als de l’Alt Empordà lligar el triomf i sumar tres punts importants en la lluita per estar a la part alta del subgrup B del grup cinquè de tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)