2a divisió FEF

Sense activitat o sense públic

Les mesures. El Llagostera, l’Olot i els clubs de tercera no poden fer entrar aficionats, i de primera catalana en avall s’allarga l’ajornament dels partits i no podran ni entrenar-se

Els clubs que no participen en competicions professionals ni d’àmbit estatal no només veuen com els allarguen l’ajornament dels partits, després d’un període inicial de quinze dies sense competir, sinó que ara no podran ni entrenar-se. És una de les mesures adoptades pel govern de la Generalitat que tindrà molta afectació, amb l’aturada de l’activitat en tots els clubs. En futbol, de primera catalana en avall i de base. Els únics que continuaran competint, més enllà dels de la Lliga de Futbol Professional, són els que competeixen en categories estatals, com són la segona B i la tercera divisió. Ho hauran de fer, això sí, sense públic als estadis. El Llagostera, per exemple, va jugar dimecres al municipal contra el Platges de Calvià amb aficionats, però rebrà diumenge l’Hospitalet a porta tancada.

També estan inclosos en el grup de categories estatals que esquiven l’aturada el Girona juvenil, que dissabte arrenca la lliga de divisió d’honor al camp del Damm, i el Girona femení, que té partit de la primera estatal al camp del Balears.

El Girona B, ajornat

El Girona B, líder del grup 5B de tercera, hauria de jugar diumenge al camp del Sants, però el club barceloní va anunciar que s’ajorna el duel perquè ha detectat un cas positiu per coronavirus a l’equip.

ELS QUE JUGUEN

Es mantenen les competicions estatals, entre les quals el Girona juvenil i femení
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)