Sabadell

Els miracles existeixen

Sabadell. Els arlequinats sumen la primera victòria del curs després de salvar-se d’una primera meitat amb tres pilotes al pal del Leganés

sabadell 1 leganés 0

SABADELL:Mackay; Víctor García, Jaime Sánchez, Coch, Ibiza (Ángel, 34’), Ozkoidi (Querol, 81’); Grego Sierra, Undabarrena; Héber Pena (Rubio, 81’), Stoichkov (Adri Cuevas, 93’); i Guruzeta (Edgar, 46’).LEGANÉS:Cuéllar; Bustinza, Omeruo, Tarín (Arnaiz, 65’), Javi Hernández (Lasure, 50’); Palencia, Luis Perea (Avilés, 77’), Pérez, Rubén Pardo (Gaku, 65’); Borja i Santos (Juan Muñoz, 89’).GOLS:1-0 (52’) Stoichkov.ÀRBITRE:Text. als locals Ibiza, Ozkoidi, Ángel; als visitants Javi Hernández, Tarín, Santos, Omeruo i Rubén Pérez.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

És un miracle que el Sabadell hagi aconseguit la primera victòria de la temporada avui a la Nova Creu Alta. El Leganés ha marxat al descans amb un carro d’ocasions de gol –tres d’elles s’han estavellat en el travesser– i els arlequinats han encertat en la primera que han tingut en l’inici de la segona meitat. Després de quatre minuts de cavil·lacions a la sala del Videoarbitratge, Trujillo Suárez ha validat el gol i els vallesans han sumat la primera victòria de la temporada malgrat que les sensacions continuen sent molt millorables.

Només ha hagut un equip en la primera meitat. El Leganés ha gaudit de múltiples ocasions en els primers 45 minuts, la majoria d’elles focalitzades en Santos, que s’ha estavellat una vegada i una altra contra la seva pròpia manca d’encert. Luis Perea, Borja i el propi Santos han enviat tres pilotes al travesser i Mackay ha haver d’intervenir en altres oportunitats. Hidalgo no ho veia clar i en la primera meitat ja ha realitzat una primera substitució que ha trencat el seu esquema de tres centrals reforçant el mig del camp i les entrades per la pròpia banda esquerra on els madrilenys feien fortuna.

Les cares llargues dels futbolistes locals al descans s’han convertit en empenta i gana en l’inici de la segona meitat que ha canviat de dalt a baix. Els primers minuts del Sabadell ja han amenaçat la tranquil·litat de la defensa del Leganés, inèdita en el primer acte, i de seguida, l’aparició d’Edgar i una passada d’esperó deliciosa ha suposat una assistència per Stoichkov que ha afusellat Cuéllar. A partir d’aquí, el Sabadell, que és un equip veterà, s’ha posicionat bé al darrera i s’ha passat la resta del partit defensant amb èxit segellant el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)