2a divisió FEF

Dos positius aturen el Llagostera

2a divisió B. Els gironins detecten dos casos de Covid-19 i no jugaran contra l’Hospitalet

El Llagostera, que ja va descansar la setmana passada per calendari però que dimecres es va enfrontar en la copa Federació al Platges de Calvià, haurà d’estar inactiu durant uns dies després que, entre dijous a la tarda i ahir, el club detectés dos casos positius de coronavirus. Arran del primer cas el club va fer un test PCR a tota la plantilla i només va aparèixer un segon positiu, mentre que tota la resta van donar negatiu. Tot i això, els gironins han iniciat un període de confinament domiciliari, i per això van demanar a la federació espanyola la suspensió del partit de lliga que havien de disputar demà contra l’Hospitalet, en la reedició de la final de la copa Catalunya.

En els pròxims dies tota la plantilla i el cos tècnic dels llagosterencs estaran aïllats i es controlarà que no hi hagi cap cas més que no s’hagi detectat, però és probable que els gironins hagin de demanar també la suspensió del partit de la setmana que ve al camp del Lleida Esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)