Girona

Francisco: “L’Almeria és, amb l’Espanyol, la millor plantilla de la lliga”

El tècnic del Girona ha analitzat en roda de premsa el partit de demà a Almeria (21h)

Francisco Rodríguez ha atès aquest migdia els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà a la nit al camp de l’Almeria, un camp sempre especial pel tècntic andalús, que torna a casa seva. “Sempre és una alegria però ara la situació que viu el país no és agradable i ni podrem veure la família. Ja hi he anat moltes vegades amb diferents equips i no és nou”, comenta Francisco, que és conscient que els andalusos arriben en línia ascendent al duel: “Van començar amb una mica més de rodatge i van guanyar al Lugo, però començar tard ha afectat a tothom. Ara venen de dues victòries i tothom sap que és un equip fet per pujar. Segurament és la millor plantilla juntament amb l’Espanyol i haurem de treure el millor de nosaltres per tornar amb un resultat positiu.”

El Girona viatjarà demà cap a Almeria però avui el tècnic no ha volgut donar la llista de convocats, i és que encara hi ha jugadors que no té clar que puguin jugar. “Alguns tenen cops i molèsties i esperarem a demà per veure com evolucionen i si estan preparats per competir”, ha dit el tècnic, que ha estat molt clar amb la situació de Stuani: “No té res a veure amb el de l’altre dia. Hem decidit que segueixi el seu procés per posar-se al cent per cent i estar al millor nivell. Sap que necessita temps per arribar al to que s’espera d’ell i ara mateix l’equip està bé per no haver d’abusar ell com hem hagut de fer altres vegades. El nostre objectiu és que estigui al cent per cent aviat però no forçarem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)