Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“És un equip que ha canviat molt des del «play-off»”

Francisco torna a Almeria, a casa seva, però això no el preocupa després de tantes visites amb diferents equips. El que té clar, però, és que el partit d’avui no tindrà res a veure amb el de la semifinal del play-off d’ascens de fa dos mesos i mig. “És un equip que ha canviat molt, amb vint jugadors nous de primer nivell. És un equip fantàstic individualment i té grans moments en conjunt. Si volem obtenir un resultat positiu dels Jocs Mediterranis, haurem de donar el millor de nosaltres”, comenta Francisco, que, tot i l’inici irregular, situa el conjunt andalús com un dels grans aspirants a l’ascens: “Tothom sap que és un equip que està dissenyat per pujar a primera. Juntament amb l’Espanyol, és la millor plantilla de la categoria, i és normal que a l’inici li hagi costat. A nosaltres, també. Començar tard i la incertesa del mercat va afectar, però ara venen de dues victòries consecutives.”

De moment, Francisco no té res més al cap que el partit d’avui. Tot i haver sumat 12 dels últims 15 punts en joc, l’andalús no vol mirar més enllà, i és que continua defensant a mort la filosofia d’anar partit a partit. “El nostre discurs no canviarà, perquè seria un error. Encara no estem al cent per cent, perquè tenim jugadors que encara s’han de posar a to, com podria ser fins i tot el cas de Mamadou. Estic molt content que estiguem sumant punts en el moment més complicat de tots, perquè això fa que la gent cregui en el que fem. Hem de continuar creixent amb humilitat, però mai deixarem de ser ambiciosos”, reflexiona el tècnic.

Una de les grans novetats, tenint en compte que el Girona juga a domicili, va ser que ahir el club no va facilitar cap llista de convocats. Francisco en va explicar el motiu, i és que el partit contra el Cartagena ha passat factura. “Hi ha alguns jugadors que tenen molèsties i hem de veure com evolucionen. Demà [per avui] veurem qui està preparat per competir i qui no abans de viatjar”, va dir el tècnic, que sí que va aclarir la situació de Stuani: “Juanpe i Muric estan lesionats. Stuani és qui millor es coneix i no està al cent per cent. Necessita temps per agafar el to que s’espera d’ell i ara tenim alternatives, no com en altres moments en què n’hem hagut d’abusar. Esperarem.”

STUANI, BAIXA

“És qui millor es coneix i no està al cent per cent. Esperarem fins que ho estigui”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)