Girona

Detectat un positiu en la plantilla, però el partit es jugarà

La gran notícia del Girona en la prèvia del partit contra l’Almeria va saltar ahir al vespre, quan el club va comunicar que havia detectat un positiu en coronavirus dins de la plantilla. El cas es va descobrir en les proves fetes divendres i, segons va informar el club, el jugador afectat és asimptomàtic i es troba aïllat al seu domicili.

Això va provocar que l’equip ja no s’entrenés ahir, i en el seu lloc tots els jugadors i el cos tècnic es van fer una segona ronda de tests PCR, per seguir amb els protocols establerts per tots els estaments i descartar que hi hagués cap més cas. Els nous resultats podien haver provocat el pitjor, però per sort tots els integrants del primer equip van donar negatiu. Gràcies a aquests resultats de la segona prova, el partit previst per a aquesta nit al camp de l’Almeria, l’estadi dels Jocs del Mediterrani, es disputarà amb normalitat, d’acord amb LaLiga, amb què el Girona ha estat en contacte des que es va trobar el cas de Covid-19, el divendres.

Per tant, la resta de la plantilla, amb l’excepció dels lesionats i de Yan Couto, amb la selecció sub-20 de Brasil, viatjaran, aquest matí, cap a Almeria tal com estava previst.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)