La Unió rep una golejada del Granollers (0-7)

3a divisió. El Figueres cau en un partit que juga amb deu homes des del minut 1 de partit

El Figueres no ha pogut donar continuïtat a la victòria de dimecres contra la Grama i ha caigut golejat amb estrèpit aquesta tarda a Vilatenim contra el Granollers (0-7). L’equip figuerenc no ha pogut amb la inferioritat numèrica a la qual ha hagut de fer front tot el partit.

I és que no ha pogut començar pitjor el matx per la Unió, que ja als trenta segons s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Maureta. El Granollers ha aprofitat la superioritat i de seguida s’ha avançat mitjançant Río (8’), que ha rematat una centrada rasa al segon pal d’Albert Ruiz. Amb el gol, l’equip vallesà no ha afluixat, ha tingut arribades i ha generat alguna ocasió per fer el segon que ha acabat arribant poc abans d’arribar a la mitja hora obra de Molins (27’). El migcampista ha rematat arribant de segona línia una deixada d’esperó de Río i ha deixat el duel pràcticament sentenciat.

Després del descans el Figueres ha sortit amb una marxa més i ha intentat ficar-se en el partit. Ha estat a punt de fer-ho de fet, amb un gol de Marc Medina que l’àrbitre ha invalidat de manera rigurosa, per una falta del davanter abans de rematar. A partir d’aleshores, el conjunt dirigit per Javi Salamero s’ha caigut i després del tercer ha anat encaixant dianes una darrera de l’altra fins arribar a set. Río (60’) ha fet el tercer, aprofitant un refús dins l’àrea; Marc Gelmà (64’), ex del Figueres, el quart, amb un gran xut a l’escaire; Prado (65’) el cinquè, un golàs després d’un xut picat des de fora de l’àrea; Muela (74’) el sisè amb un xut creuat; i finalment Albert (89’) de penal, ha tancat la golejada amb el setè.