2a divisió FEF

El calendari comença a atapeir-se per a l’Olot

2a divisió B. Després de jugar contra el Badalona el proper diumenge 8 de novembre, els olotins visiten el Cornellà dimecres 11 i reben el Prat el diumenge 15

L’Olot comença a notar la pressió del calendari i el fet d’haver de recuperar els dos partits que va haver d’ajornar en l’inici del campionat per culpa dels tres casos positius per coronavirus en la seva plantilla. El conjunt de la Garrotxa disputa diumenge a les 12:00 h el primer partit de lliga al municipal a porta tancada. Vuit mesos després, els futbolistes olotins trepitjaran la gespa de casa, replantada i mimada de nou, per intentar sumar el primer triomf en el seu segon partit i oblidar l’estrena amb derrota del duel inaugural al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic (2-0).

Tres dies després, l’equip dirigit per Raúl Garrido visitarà el municipal de Cornellà per enfrontar-se al conjunt del Baix Llobregat i recuperar el matx corresponent de la primera jornada. Els garrotxins jugaran dimecres 11 de novembre també a les 12:00 h, i és que, l’obligatorietat de jugar sense públic i el toc de queda a la nit ha fet posar d’acord als dos clubs per jugar al matí d’un dia laboral. Per tancar la setmana de tres partits, l’Olot rebrà de nou al municipal al Prat diumenge 15 amb un horari encara per decretar.

Els propers dies pel conjunt volcànic es preveuen moguts i exigents a nivell físic, i és que, el rèdit de punts que pugui aconseguir l’equip el catapultarà en la taula o l’obligarà a arromangar-se encara més les mànigues.

Olot-Badalona Jornada 4
Qui a fet els gols
Cornellà-Olot Jornada 1
11 de novembre a les 12:00 h
Olot-AE Prat Jornada 5
15 de novembre (hora per determinar)
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)