3a divisió FEF

La fiabilitat defensiva, innegociable a Peralada

3a divisió. Els xampanyers, que descansen aquest cap de setmana, han sumat set punts dels nou possibles marcant només dues dianes, i és que David Aroca continua sense encaixar cap gol

El Peralada es va quedar a les portes de jugar la promoció d’ascens a segona divisió B la temporada passada amb la cinquena posició. De fet, si no s’hagués hagut d’aturar la competició per culpa de la pandèmia de la Covid-19, els de l’Alt Empordà estan convençuts que ho haurien pogut aconseguir perquè eren l’equip més en forma de la lliga.

Des de llavors han passat vuit mesos, però no sembla que hagi canviat gran cosa, i és que els d’Albert Carbó han començat el curs de manera excel·lent, sumant set punts dels nou possibles amb les victòries als camps del Sants i el Banyoles i l’empat a casa contra l’Horta. Els bons resultats han arribat amb una línia molt clara, convertint-se en un dels equips més segurs defensivament de la lliga. Per això, els d’Alber Carbó només han necessitat dues dianes per ocupar de moment la segona posició de la classificació. I és que els alt-empordanesos encara no han concedit ni un sol gol en contra, un mèrit que en tot el subgrup només comparteix el Girona B, que ha disputat un partit menys. De fet, al subgrup A només queda un equip que encara no hagi encaixat cap gol, el Terrassa, que com el filial gironí només ha jugat dos partits.

Un descans contradictori

El Peralada no jugarà aquest cap de setmana perquè li toca descansar en la quarta jornada. Com sempre, el descans en si és benvingut, però s’haurà de veure com assimilen els xampanyers aquests quinze dies sense competir abans de rebre el Sant Andreu, un equip que també ha començat amb una marxa més i ha guanyat els dos partits que ha jugat. Des de Peralada, però, confien poder preparar bé el matx i rebre la visita dels quadribarrats amb les màximes garanties, per encadenar el que seria el seu novè partit oficial consecutiu sense conèixer la derrota. I és que, sumant el final del curs passat, els d’Albert Carbó encadenen ara vuit partits sense perdre, dels quals n’han guanyat set, una autèntica barbaritat. A més, la bona salut defensiva que estan demostrant en aquestes primeres jornades ve de lluny, i és que en aquests partits el Peralada només ha rebut un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)