Sabadell

Oportunitat desaprofitada

Sabadell. Els arlequinats encaixen una dolorosa derrota en l’afegit en un xoc dominat pels locals gràcies a la superioritat numèrica en el segon temps. El penal fallat d’Stoichkov, clau

SABADELL 1 ALMERIA 2

SABADELL:Fuoli; Víctor Garcia, Jaime, Coch, Grego Sierra, Ozkoidi (Héber Pena, 63’); Ángel (Cuevas, 71’), Undabarrena (Romero, 51’); Aarón Rey (Querol, 81’), Stoichkov; i Edgar (Guruzeta, 70’).ALMERIA:Fernando; Buñuel, Peybernes, Chumi, Centelles (Balliu, 46’); De la Hoz, Petrovic (Samu, 84’); Aketxe (Lazo, 66’), Robertone (Cuenca, 46’), Ramazani; i Mendes (Sadiq, 66’).GOLS:0-1 (12’) Aketxe, de penal. 1-1 (39’) Stoichkov. 1-2 (92’) Ramazani.ÀRBITRE:Galech Apezteguia.T.G.:als Edgar, Undabarrena, Grego, Coch, Pena; als visitants Centelles, Balliu, Ramazani, Buñuel.T.V.:al visitant Peybernes (41’), per doble amonestació.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

Un gol en l’afegit de Ramazani ha deixat el Sabadell amb un pam de nas en un partit en què els arlequinats han fet molts més mèrits que el rival per endur-se els punts. El conjunt d’Antonio Hidalgo deixa molt bones sensacions, competeix de tu a tu contra rivals potents de la lliga, però acusa en excés la candidesa; avui, traduïda en la diana final de Ramazani i en un penal fallat per Stoichkov quan el rival es defensava com podia amb un home menys.

El Sabadell s’ha tret les puces vora el minut 25 però ha concedit massa en els primers instants per culpa de la velocitat de Ramazani que ha marcat un gol –anul·lat per l’àrbitre– i ha provocat el penal que ha suposat l’avantatge inicial del rival.

Amb els arlequinats dominant la possessió, ha arribat un final de primer temps d’alt voltatge: gol anul·lat a Edgar per falta, gol validat d’Stoichkov en una rematada amb el cap i expulsió de Peybernes que en dos minuts ha vist dues targetes grogues.

Hidalgo ha donat amb la tecla dels canvis trobant una autopista en la banda esquerra amb Héber Pena i el Sabadell ha tingut molts apropaments per marcar el gol de la victòria. De fet, ho tenia tot a favor quan Galech ha assenyalat un penal claríssim per mans de Balliu. Stoichkov, però, ha fallat l’oportunitat i a partir d’aquí han vingut les presses. L’Almeria s’ha defensat tot el tram final, tancat al darrera, i per moments semblava incapaç de controlar el Sabadell. Però finalment ha vist la llum en un contraatac de Ramazani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)