Territorial

Superioritat per anar fent feina

Divisió d’honor juvenil. El Girona no dona cap possibilitat al San Francisco i acumula el segon triomf sense rebre cap gol

girona 3 san francisco 0

GIRONA:Lluc, Callís (Cintas, 57’), Álvaro, Loic, Palacios, Méndez, Gabri, Iker Oltra (Arkoh, 69’), Dawda (Sergi Solans, 76’), Farnós (Ricardo Artero, 69’) i Ureña (Arnau, 57’).SAN FRANCISCO:Dola, Ramis (Florit, 76’), Haro, López, Barber, Marín (Munar, 46’), Barroso (Campins, 31’), Vila, Serdà, Quetglàs (Jaume, 68’) i Yacouba (González, 68’).GOLS:1-0 (5’) Gabri. 2-0 (33’) Ureña. 3-0 ( 64’) Gabri.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:Callís, del Girona, i Yacouba, Campins i Vila, del San Francisco.T.V.:cap.

El Girona continua caminant amb pas ferm en la divisió d’honor juvenil. Després de l’estrena efectiva al camp de la Damm (0-2), el conjunt d’Àlex Marsal va encadenar el segon triomf sense rebre cap gol. En el primer partit com a local, el conjunt d’Àlex Marsal no va donar cap possibilitat al San Francisco (3-0). Els gironins ja van sortir forts i van tenir un un contra un abans de l’1-0 (5’), en un bon xut de Gabri que va entrar després de tocar al pal. En un començament de ritme intens, el San Francisco només va tenir un parell d’arribades, i el Girona en va acumular unes quantes. Ureña va marcar el 2-0 (33’) poc després d’una altra ocasió clara. El conjunt visitant va posar-hi empenta després del descans, però li va durar poca estona. I amb el 3-0, en una acció brillant de Gabri (64’), el partit va acabar de quedar resolt. Els d’Àlex Marsal van tenir un grapat d’ocasions en la recta final del partit. El San Francisco, això sí, va disposar d’un penal, però Lluc el va aturar (84’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)