2a divisió FEF

L’Olot empata contra el Badalona en el seu primer partit a casa (1-1)

2a divisió B. Els de la Garrotxa han topat amb el pal amb 0-0, però han hagut d’igualar un gol inicial de Robert Simón (57’) a través d’una pena màxima executada per Xumetra (60’)

L’Olot ha empatat a un gol contra el Badalona en la seva estrena en la lliga com a local. Els olotins han fet un bon partit però la falta d’eficàcia en els metres finals li han impedit sumar els tres punts. La primera part ha estat igualada però amb l’Olot gaudint de les millor arribades, la més clara per Juan Delgado, que ha topat amb el pal. En la segona, Robert Simón ha definit molt bé una assistència de Néstor Albiach per avançar als escapulats (57’), però de seguida Xumetra ha empatat des del punt de penal (60’). Els olotins han insistit en el tram final però ni Soler, ni Xumetra, ni Juan Delgado han aprofitat les arribades que han tingut.

Els primers minuts de l’enfrontament han estat clarament de tempteig. El Badalona s’ha adaptat molt bé i ha intentat dominar el joc sense contemplacions. L’Olot, sorprès en l’inici, ha respirat a fons i quan ha pogut s’ha fet amb la pilota per combinar i agafar el control de la situació. Tot i així, els escapulats han gaudit de les primeres aproximacions a través de Néstor Albiach, que ha provat un xut creuat després de regirar-se a la frontal (18’). També ho ha intentat Meléndez, des de la llarga distància, sense problemes per a Pol Ballesté (21’).

Després del relatiu perill visitant, l’Olot ha despertat i ha generat més joc ofensiu, sobretot, gràcies a la profunditat en el carril dret comandat per Soler. En el 31 i el 40 s’ha generat la connexió valenciana entre el propi Soler i el davanter Juan Delgado. Primer el carriler s’ha avançat la pilota, ha guanyat per velocitat a Goyo i ha fet una centrada que Delgado ha rematat amb el cap al pal i després, en una jugada gairebé calcada, l’ex del Barakaldo ha rematat massa creuat i per sobre del travesser.

En la segona meitat, l’Olot ha dominat la possessió però no ha estat prou profund en els primers minuts. De fet, en el 57 ha vist com el Badalona s’ha avançat després que Néstor Albiach fes una passada molt bona a l’espai cap a Robert Simón, que ha definit davant Ballesté amb un toc suau. Els olotins no han decaigut i, de seguida, han pogut fer la igualada gràcies a Xumetra, que ha executat una pena màxima forçada per Carles Mas (60’).

Amb l’empat, els garrotxins han insistit encara més i Juan Delgado ha disposat de dues oportunitats consecutives en el 78’. La primera després d’una recuperació pròpia, en què ha provat un xut refusat a corner per Àlex i la segona després de deixar botar una assistència d’Eloi. En aquesta ocasió el d’Elda ha rematat potent per damunt del travesser.

El Badalona ha intentat apagar als olotins aplicant tranquil·litat al joc, possessions llargues i interrupcions. Ho han aconseguit ja que el matx s’ha anat diluint.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)